Зарубіжна нерухомість.

Незалежно від того, чи мрієте ви жити біля моря, у місті чи сільській місцевості, іспанське узбережжя може запропонувати набагато більше, ніж пляжі.

Від узбережжя Середземного моря до гір, ми пропонуємо унікальний характерний ландшафт, тож ви можете знайти ідеальний райський куточок для себе. Тепер ви можете розпочати процес втілення своєї мрії та вибрати місце, яке вам найбільше підходить.

Агентство нерухомості «ENTERPRISE» знаходиться в м. Києві по вул. Пирогова,5 (метро Університет) є партнером та офіційним представником компанії MASA INTERNATIONAL – одним із провідних агентств нерухомості Іспанії, з більш ніж 40-річним досвідом роботи в галузі будівництва та нерухомості, які допомогли вже понад 36000 сімей знайти нові домівки. Тож наші Клієнти можуть розраховувати на високий рівень обслуговування і знання місцевого довкілля.


Що ми можемо запропонувати?


  • Консультування з будь-яких питань, що стосуються купівлі нерухомості в Іспанії на побережжі Коста Бланка;
  • Фінансові та юридичні консультації;
  • Оглядова поїздка з консультантами з нерухомості на місці;
  • Особистий помічник, який проведе вас через весь процес;
  • Фотографії процесу будівництва;
  • Все це українською мовою.


Ми допоможемо Вам вибрати і купити житло своєї мрії.


З підтримкою надійного агентства нерухомості в Іспанії ви можете купити квартиру, віллу чи таунхаус за вигідними умовами, отримати іпотечний кредит, вирішити питання по оформленню чи оренді житла і багато інших задач.

Угода з нерухомістю за кордоном - важливе рішення. В процесі купівлі нерухомості в Іспанії необхідно оцінити інфраструктуру, транспортну доступність, стан об'єкту, особливості регіону. А головне – це мінімізувати свої ризики! Тому працюйте з тими кому довіряєте. То ж не зволікайте, набирайте номер і ми з радістю вам допоможемо пройти через терни до вашої заповітної мрії на сонячному узбережжі іспанського Середземномор’я!



Невеличкий екскурс в нерухомість Іспанії на Коста Бланка ви можете зробити за посиланням: