Зарубіжна нерухомість.

Купівля квадратних метрів в інших країнах для українців більш функціональна, ніж цінні або банківські депозити. Особисте проживання або ж пасивний дохід, наприклад, від оренди, і, нарешті, при потребі – отримання посвідки на постійне проживання, незалежно вiд вартостi нерухомостi.


Пропонуємо житлову нерухомість і земельні ділянки в Чорногорії.



Чорногорія оселилась на березі Адріатичного моря в оточенні гірських масивів і чорних лісів. Ця невеличка балканська країна вважається одним із кращих місць для відновлення здоров’я. Це тому, що природа тут залишилась такою, як була в давні часи – чисте повітря, незаймана зелень лугів, прозорі як кришталь ріки і озера. Відпочинок в будь-яку пору року. Більше семи місяців на рік море має комфортну температуру для купання. І неймовірна кількість середньовічних замків і монастирів. Європейський рівень послуг при відносно доступних цінах. Саме це зробило Чорногорію привабливою для туристів з багатьох країн, а також інвесторів в нерухомість. Саме це зробило Чорногорію привабливою для туристів з багатьох країн, а також інвесторів в нерухомість.



Найвідоміший курорт Чорногорії – Будва, така собі перлина Чорногорії. Це тому, що в Будванській рив’єрі (так називають місто з його околицями) нема кордонів між минулим і сьогоденням. Пісочні пляжі з кришталево чистою водою, нічні клуби, стародавня фортеця і церква св. МаріїІХ століття.



Пальми і звичайні п’ятиповерхівки, набережна і порт. Це про Бар, місто, в якому дуже популярно орендувати квартири. Невисока порівняно з іншими містами ціна оренди і відсутня проблема з парковкою. Ще в Барі нема підйомів і спусків, що зручно для сімей з маленькими дітьми і людей похилого віку.



Бока-Которська затока – одна з найкрасивіших морських бухт у світі і найбільша в Адріатиці. В 1979 році увійшла до списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Гірськолижні курорти Чорногорії знаходяться на півночі країни на території національних парків та віддалені від узбережжя Чорногорії – Колашин на 100 км та Жабляк на 140 км. Краса гір, озер, каньйон річки Тара та багато іншого приваблює покупців нерухомості і в цей регіон зокрема.



По суті, більше половини іноземних інвестицій в Чорногорію складають інвестиції в нерухомість (найбільше інвесторів з Німеччини). Мета – мати власне житло в середземноморських широтах, при потребі користуватися самим, в інший час – здавати в оренду. На сьогодні це доступно багатьом. Після вступу країни до Євросоюзу у 2025 році, прогнозують значне зростання цін на нерухомість.

До того ж купивши будь-яку нерухомість в Чорногорії, Ви можете отримати посвідки на постійне проживання в цій країні, а після вступу до Євросоюзу – ППП в ЄС.